Speeltuinbende

Activiteiten

Wil je meedoen met de Speeltuinbende? Op deze pagina vind je alle activiteiten die binnenkort zullen plaatsvinden!
 

De Grote Samenspeeldag De Speeltuinbende organiseerde op 17 oktober De Grote Samenspeeldag. Een onvergetelijke dag, die in het teken stond van pret, verbinding en inspiratie. Een dag vol leuke activiteiten, gave artiesten en inspirerende workshops. Om kinderen met en zonder handicap het plezier te laten ervaren van samen spelen.

Online Samenspeelmiddag Zien we jou bij de online samenspeelmiddag?

-

Samenspeeldagen Speel mee tijdens de samenspeeldagen! Voor kinderen met en zonder handicap. Van mei tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!

Online Samenspeel-workshop De Samenspeeldagen komen er weer aan! Alle speelplekken die meedoen of mee willen gaan doen met de Samenspeeldagen zijn welkom bij de online Samenspeelworkshop.

Online Samenspeelmiddag Zien we jou bij de online samenspeelmiddag? We gaan weer online samen spelen! Dit keer met een speciale gast! Juf Jolijn komt met ons verhaaltjes lezen, liedjes zingen, dansen en meer! 

Samenspeel kerst-bingo Nog één keer samen spelen in 2020

-

Speelactiviteiten herfstvakantie 2020 In de herfstvakantie worden er door heel Nederland stoere activiteiten georganiseerd. We roepen namens deze speeltuinen kinderen, met en zonder handicap, op om samen te komen spelen bij de desbetreffende speeltuinen.

Online Samenspeel event De online samenspeel zomer sluiten we op 5 september spetterend af met een online Samenspeel event met het thema spelen en verbinding. Alle kinderen zijn welkom!

Speeltuintest 2020 Binnenkort organiseren we weer een speeltuintest! Doen jullie ook mee?

De allereerste Samenspeelweek gaat in oktober van start! Een hele week samen spelen in 15 speeltuinen door heel Nederland. Een hele week samen spelen in 15 speeltuinen door heel Nederland. Een hele week samen spelen in 15 speeltuinen door heel Nederland. Een hele week samen spelen in 15 speeltuinen door heel Nederland.