Sluit je aan bij de bende

Samenspeeldagen 2022

-

Speel mee tijdens de samenspeeldagen!
Voor kinderen met en zonder handicap.

Van april tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!

Op de landkaart hieronder vind je alle Samenspeeldagen die dit jaar georganiseerd worden door heel Nederland. Zien we jullie daar?
Houd deze pagina in de gaten! Hij wordt regelmatig bijgewerkt.

Klik hier om te zien welke speelplekken vorig jaar allemaal mee hebben gedaan met de Samenspeeldagen.

Speelplekken die dit jaar (weer) een Samenspeeldag willen organiseren, kunnen hier meer informatie vinden en zich aanmelden.

Toon als kaart Toon als lijst

14 mei 2022

Stadsboerderij Herweijerhoeve Kom gezellig samenspelen tussen de dieren bij stadsboerderij Herweijerhoeve. We gaan samen verschillende spellen spelen in de wei. Onze jonge geitjes zijn super nieuwsgierig, dus zij komen vast ook meespelen. Kom jij ook?

28 mei 2022

Dierense Speeltuin Vereniging Op 28 mei gaan we insectenhuisjes maken bij de Dierense Speeltuin Vereniging. Ouders brengen de kinderen en halen ze weer op. Alleen ouders die komen helpen blijven .

22 jun 2022

Natuurspeeltuin de Bûûtenplaets De Bûûtenplaets is een inclusieve natuurspeeltuin in Goeree-Overflakkee,

25 jun 2022

Speeltuin Niehove Tijdens de opening van de vernieuwde speeltuin van het pittoreske dorpje Niehove organiseren wij een Samenspeeldag!

10 aug 2022

Speeltuin Spelewei Speeltuinwerk Limburg wil graag dat alle kinderen zich welkom voelen in een speeltuin. Daarom organiseren we samen met GIPS Spelen en Leren een samenspeelmiddag op 10 augustus. Een leuke middag waar samenspelen en samenwerken in de hoofdrol staan en waar alle kinderen, met of zonder beperking, welkom zijn in Speeltuin Spelewei in Heerlen.

24 aug 2022

Speeltuin Heer Speeltuinwerk Limburg organiseert woensdag 24 augustus een Samenspeelmiddag in speeltuin Heer, gemeente Maastricht. Een middag waarop alle kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt in een speeltuin om (samen) te spelen en vriendjes te maken.

24 sep 2022

Dierense Speeltuin Vereniging Op zaterdag 24 september gaan we kijkdozen maken met als thema: herfst. Kom langs bij de Dierense Speeltuin Vereniging. Ouders brengen de kinderen en halen ze later weer op.

-