Sluit je aan bij de bende

Samenspeeldagen 2022

-

Speel mee tijdens de samenspeeldagen!
Voor kinderen met en zonder handicap.

Van april tot en met oktober zorgen we er met elkaar tijdens de Samenspeeldagen voor dat alle kinderen samen kunnen spelen. Speelplekken door heel het land organiseren Samenspeeldagen. Doe mee met de Samenspeeldag bij jou in de buurt!

LET OP: Op deze pagina vind je de deelnemende speeltuinen voor de Samenspeeldagen van 2022. Ben je benieuwd waar je terecht kunt voor een samenspeeldag in 2023? Klik dan hier.

Speelplekken die dit jaar (weer) een Samenspeeldag willen organiseren, kunnen hier meer informatie vinden en zich aanmelden.

Toon als kaart Toon als lijst

14 mei 2022

Stadsboerderij Herweijerhoeve Kom gezellig samenspelen tussen de dieren bij stadsboerderij Herweijerhoeve. We gaan samen verschillende spellen spelen in de wei. Onze jonge geitjes zijn super nieuwsgierig, dus zij komen vast ook meespelen. Kom jij ook?

28 mei 2022

Dierense Speeltuin Vereniging Op 28 mei gaan we insectenhuisjes maken bij de Dierense Speeltuin Vereniging. Ouders brengen de kinderen en halen ze weer op. Alleen ouders die komen helpen blijven .

22 jun 2022

Natuurspeeltuin de Bûûtenplaets De Bûûtenplaets is een inclusieve natuurspeeltuin in Goeree-Overflakkee,

25 jun 2022

Speeltuin Niehove Tijdens de opening van de vernieuwde speeltuin van het pittoreske dorpje Niehove organiseren wij een Samenspeeldag!

10 jul 2022

Speeltuin de Roetsj We nodigen alle kinderen uit voor een inclusief samenspeelfeestje op 10 juli bij Speeltuin De Roetsj in Wessem. Je bent welkom van 13:00u tot 16:00u, kom langs!    

10 aug 2022

Speeltuin Spelewei Speeltuinwerk Limburg wil graag dat alle kinderen zich welkom voelen in een speeltuin. Daarom organiseren we samen met GIPS Spelen en Leren een samenspeelmiddag op 10 augustus. Een leuke middag waar samenspelen en samenwerken in de hoofdrol staan en waar alle kinderen, met of zonder beperking, welkom zijn in Speeltuin Spelewei in Heerlen.

24 aug 2022

Speeltuin Heer Speeltuinwerk Limburg organiseert woensdag 24 augustus een Samenspeelmiddag in speeltuin Heer, gemeente Maastricht. Een middag waarop alle kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. We vinden het belangrijk dat ieder kind zich welkom voelt in een speeltuin om (samen) te spelen en vriendjes te maken.

18 sep 2022

Jeugdland Nieuw-Vennep Op zondag 18 september tussen 11:00 - 14:00 uur, organiseren Jeugdland Nieuw-Vennep, Team Sportservice Haarlemmermeer en Down in de Vennep e.o. een 'Samen Spelen en Sporten Dag'. Graag stimuleren wij het inclusief spelen en sporten. Ieder kind, met of zonder beperking, is welkom!

24 sep 2022

Speeltuin Gibraltar Op zaterdag 24 september organiseert Speeltuin De Gibraltar in Amsterdam een samenspeeldag voor alle kinderen met en zonder een beperking. Speeltuin De Gibraltar zet zich al enige tijd in voor kinderen met en zonder een beperking. In deze inclusieve speeltuin kan iedereen onbezorgd buiten samen spelen met kinderen uit de buurt. 

24 sep 2022

Dierense Speeltuin Vereniging Op zaterdag 24 september gaan we kijkdozen maken met als thema: herfst. Kom langs bij de Dierense Speeltuin Vereniging. Ouders brengen de kinderen en halen ze later weer op.

24 sep 2022

Speeltuin Ramplaankwartier Kom langs tijdens de officiële opening van de vernieuwde extra toegankelijke speeltuin Ramplaankwartier in Haarlem.

19 okt 2022

Natuurcentrum Gorinchem Natuurcentrum Gorinchem en Gorinchem Beweegt zetten zich samen in voor een natuurlijke omgeving waar ieder kind onbezorgd en op zijn of haar eigen manier lekker buiten kan spelen met andere kinderen. Het uitgangspunt is dan ook samen spelen en ontdekken, gewoon zoals je bent! 

5 nov 2022

Speeltuin De Albatros Tijdens de heropening van onze speeltuin De Albatros, organiseren wij een samenspeeldag vol leuke activiteiten. Vanaf 5 november zijn wij een inclusieve speeltuin en dat moeten we vieren! Met inzet van een rolstoel en door gebruik te maken van inclusieve sport- en spelactiviteiten maken we samen spelen echt mogelijk.

-