Actueel nieuws

Actueel

Hier vind je het laatste nieuws en blijf je op de hoogte van alles wat er op gebied van samen spelen gebeurt! 

Actueel

29 juni 2022

De Grote Samenspeeldag: een inclusief feest voor iedereen! Op zondag 26 juni 2022 was De Grote Samenspeeldag bij Fort de Batterijen.

14 juni 2022

Belangrijke info over de Speeltuinbende! De Speeltuinbende is volop in beweging. We willen nog actiever worden, nog meer bieden en nog meer leden aan ons binden.

22 april 2022

In Memoriam - Ingeborg Griffioen Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Ingeborg Griffioen op 13 april jl. is overleden. Uit het leven geschommeld zoals ze zelf zei.

28 februari 2022

Nieuwe samenspeelboxen in ontwikkeling! Nieuwe samenspeelboxen voor nog meer samenspeelplezier!

18 februari 2022

Twee openstaande vacatures Wij hebben twee vacatures openstaan! Bekijk hier welke dat zijn.

23 december 2021

Op deze 7 plekken kan je binnenkort samen spelen Geen enkel kind hoeft meer alleen te spelen vanwege een handicap.

4 november 2021

De Grote Samenspeeldag was een groot succes voor íeder kind Klimmen en klauteren in de speeltuin of in het park. Voor veel kinderen met een beperking is het niet vanzelfsprekend. En dat kan zorgen voor eenzaamheid.

1 november 2021

Lokale Speeltuinbendes in de spotlight Geweldig om te zien hoeveel betrokken mensen door heel het land de handen ineen slaan met een lokale Speeltuinbende om samen spelen tussen kinderen, met en zonder beperking, mogelijk te maken.

12 oktober 2021

Onbeperkt spelen, ook als je een beperking hebt! Elk kind wil spelen!

11 augustus 2021

Samen spelen is leuker met deze speeltips Spelen is leuk. Maar samen spelen is veel leuker, vind je ook niet? Het maakt helemaal niet uit of je in een rolstoel zit of slechter kan zien. Ook dan kan je gewoon meedoen.

30 juli 2021

Tien plekken waar binnenkort samen gespeeld kan worden De droom om in iedere gemeente tenminste één samenspeelplek te hebben, komt weer een stap dichterbij. Deze tien organisaties maken hun speelplek toegankelijk voor álle kinderen.

3 mei 2021

‘Speeltuinbende XL’ nieuw initiatief van start dankzij VriendenLoterij Samen in de speeltuin spelen blijkt voor kinderen met een handicap niet vanzelfsprekend, ook niet bij speeltuinen die voor hen fysiek toegankelijk zijn met goede speeltoestellen.