Twee openstaande vacatures

Wij hebben twee vacatures openstaan! Bekijk hier welke dat zijn.

DEZE VACATURES ZIJN INMIDDELS VERVULD. LIJKT HET JE LEUK OM ALS VRIJWILLIGER AAN DE SLAG TE GAAN BIJ DE SPEELTUINBENDE? MAIL DAN NAAR INFO@SPEELTUINBENDE.NL

 

1) Leider lokale Speeltuinbendes

In verband met de ontwikkeling en groei van de Speeltuinbende, zijn wij op zoek naar een Leider lokale Speeltuinbendes (24 uur per week).

Heb jij aantoonbare community management ervaring? En ervaring met het begeleiden van vrijwilligers? Heb jij kennis over de wereld van spelen en weet jij met jouw enthousiasme het verschil te maken voor kinderen met een beperking? Dan ben jij misschien de projectleider die wij zoeken!

Lees meer over deze vacature >>

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dan contact op met Cerunne Bouts, projectleider van de Speeltuinbende via 020 – 6791200 of werken@gehandicaptekind.nl.

Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je motivatie en curriculum vitae vóór donderdag 10 maart 2022 naar: werken@gehandicaptekind.nl t.a.v. Linda Witteman. De eerste gesprekken vinden plaats op 14 maart 2022.

2) Stagiair(e) voor de Speeltuinbende

De Speeltuinbende is op zoek naar een échte aanpakker met het hart op de goede plaats voor een heel erg tof festival voor kinderen met en zonder handicap.

Voor de periode van maart – juli (dit kan eventueel iets afwijken) zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor minimaal 24 uur per week, die ons team van de Speeltuinbende komt versterken en zich inzet voor de organisatie van de tweede editie van De Grote Samenspeeldag in juni 2022.

Lees meer over deze vacature >>

Wil je meer informatie over de stage?

Neem dan contact op via info@speeltuinbende.nl of bel naar 020-679 12 00 en vraag naar Josine.

Ben je enthousiast geworden over deze stageplek? Dan zijn wij benieuwd naar jou! Stuur je CV samen met je motivatiebrief naar info@speeltuinbende.nl. We zoeken iemand die bij voorkeur zo snel mogelijk kan starten.

De Speeltuinbende

De Speeltuinbende is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Het is een stoere club van kinderen met en zonder beperking die samen spelen mogelijk maakt. Bij de Speeltuinbende is iedereen welkom om samen te spelen en avonturen te beleven. De Speeltuinbende heeft ervoor gezorgd dat veel speeltuinen, natuurspeelplekken en scholen toegankelijk zijn voor alle kinderen, zodat kinderen met en zonder handicap hier met elkaar kunnen spelen. Inmiddels zijn 550 gezinnen aangesloten bij de Speeltuinbende. Met de organisatie van landelijke activiteiten zoals De Grote Samenspeeldag kan iedereen ervaren hoe leuk samen spelen is.

Stichting het Gehandicapte Kind

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind is al 70 jaar hét goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. Vaak is hun handicap niet het grootste probleem; dat ze eenzaam zijn is het ergst. Wij maken speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk, zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Ons doel: Geen kind zonder vriendjes!

Kinderen en een volwassene op een mandschommel
Cerunne18 februari 2022