DGS

De Grote Samenspeeldag komt er weer aan!

-

In 2023 komt De Grote Samenspeeldag terug en wel op zondag 4 juni 2023! De locatie is hetzelfde als vorig jaar: Fort de Batterijen in Nieuwegein. Ben jij er (weer) bij?

De Grote Samenspeeldag is het allerleukste speelfestival voor kids met en zonder beperking. Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Dan mag je De Grote Samenspeeldag niet missen! Er zijn veel leuke activiteiten om te doen, gave optredens en voorstellingen en voldoende lekker eten. Maar het allerbelangrijkste op deze dag is toch wel: lekker samen spelen! Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart onder professionele begeleiding laten spelen. De Grote Samenspeeldag wordt jaarlijks georganiseerd door de Speeltuinbende en is dit jaar gaver dan ooit.

Video Url

Het festival is geschikt en toegankelijk voor kinderen met en zonder een beperking. Zo kan iedereen samen spelen, feesten en genieten!

Kaarten

De kaarten voor De Grote Samenspeeldag zijn nu te koop voor €4,50 p.p.! Daarmee kunnen jullie genieten van alle optredens en meedoen met de activiteiten. Het aantal kaarten is beperkt. Mis het niet!

Image
DGS kaartverkoop

Gratis toegang speeltuinbendeleden

Ben je lid van de Speeltuinbende? Dan krijg jij, samen met je gezin, gratis toegang voor de hele dag! Let op! Je moet nog wel kaartjes bestellen. Geef daarbij aan dat je lid bent van de Speeltuinbende en je ontvangt de kaartjes kosteloos.

Ben je nog geen lid van de Speeltuinbende? Sluit je aan bij de Speeltuinbende.

 

Programma 

Er is altijd van alles te beleven op De Grote Samenspeeldag, je hoeft je geen seconde te vervelen! Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je meedoet. 

Image
DGS programma

Belangrijke informatie

We geven je graag wat praktische info over parkeren en vervoer, kledingadvies en de beschikbare faciliteiten. Lees daarom deze informatie goed voor je vertrekt. Bekijk eventueel ook onze meest gestelde vragen.

Image
Q&A

Locatie van De Grote Samenspeeldag

Fort de Batterijen
Overeindseweg 25
3439 LP Nieuwegein

Parkeren direct bij het terrein is niet mogelijk. Maar daar hebben we wat voor geregeld. Lees meer over de toegankelijkheid bij de belangrijke informatie.

Er rijden pendelbussen van en naar de P&R.

In samenwerking met:

De Speeltuinbende organiseert De Grote Samenspeeldag o.a. in samenwerking met het groene merkactivatiebureau The Groundbreakers.

Met dank aan:

De Grote Samenspeeldag is een activiteit van De Speeltuinbende - een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind en wordt mede mogelijk gemaakt door de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij.

 

 

 

-